Tallinn: Rulafilmi "Project C" esilinastus

Rulafilmi "Project C" tasuta esilinastus Kinomajas, Tallinnas!

2017. aasta lõpus esilinastus üle paljude aastate täispikk Eesti rulatajate loodud rulafilm "Onko se...?" ning mainitud klipikogumiku positiivsest mõjust ajendatuna alustatati uue rulafilmiprojekti ettevalmistamist. Sel korral suuremalt kui kunagi varem. 

Tänavakultuurifestivali Viljandi Bash meeskonna algatusel sündis 2018. aasta suveks Eestis rulafilm, mis koodnime all "Project C" viis Eesti rulatajad kahenädalasele rula- ja filmimisreisile tuhandete kilomeetrite kaugusele Hiina. Reisi vältel rulatati nii Hong Kongis, Shenzhenis kui Guangzhous.

"Project C" Tallinna esilinastus toimub 2. augustil Kinomajas. Reisist võtsid osa ja filmis löövad kaasa Siim Sild, Kristo "Kusti" Õismets, Samuel Oja, Silver Jõesaar, Kristjan Prik ja Toomas Seppänen. Filmi monteerib Siim Sild.

Filmi toetavad: Hiina Rahvavabariigi saatkond Eestis, House of Marsten, WePrint, Viljandi Avatud Noortekeskus VANT, Eesti Tänavaspordi Liit

Kris Süld