Rulafilmi "Project C" tasuta esilinastus

Rulafilmi "Project C" tasuta esilinastus Viljandi Forum Cinemas kinos!

2017. aasta lõpus esilinastus üle paljude aastate täispikk Eesti rulatajate loodud rulafilm "Onko se...?" ning mainitud klipikogumiku positiivsest mõjust ajendatuna alustatati uue rulafilmiprojekti ettevalmistamist. Sel korral suuremalt kui kunagi varem.  

Tänavakultuurifestivali Viljandi Bash meeskonna algatusel sünnib 2018. aasta suveks Eestis rulafilm, mis koodnime all "Project C" viis Eesti rulatajad kahenädalasele rula- ja filmimisreisile tuhandete kilomeetrite kaugusele Hiina. Reisi vältel rulatati nii Hong Kongis, Shenzhenis kui Guangzhous.

"Project C" esilinastub 7. juulil tänavakultuurifestivali Viljandi Bash raames. Reisist võtsid osa ja filmis löövad kaasa Siim Sild, Kristo "Kusti" Õismets, Samuel Oja, Silver Jõesaar, Kristjan Prik ja Toomas Seppänen. Filmi monteerib Siim Sild.

Filmi toetavad: Hiina Rahvavabariigi saatkond Eestis, House of Marsten, WePrint, Viljandi Avatud Noortekeskus VANT, Eesti Tänavaspordi Liit
——
ENG
“Project C” skateboarding movie premiere at Viljandi Forum Cinemas for free of charge!

Shortly after the premiere of the skateboarding movie “Onko se…?” at the end of 2017 and after gathering positive feedback, a team decided to begin filming a new one. This time bigger than before.

For summer 2018, with the initiative of Viljandi Bash’s crew, a new skateboarding movie will premiere under the codename “Project C.” The project flew Estonian skateboarders to the other side of the globe for a two week skateboarding and filming journey in China. Skating was done on the streets of Shenzhen, Guangzhou, and Hong Kong. 

“Project C” will premiere on the 7th of July during Viljandi Bash. The movie is starring Siim Sild, Kristo "Kusti" Õismets, Samuel Oja, Silver Jõesaar, Kristjan Prik, Toomas Seppänen and is edited by Siim Sild. 

Sponsors: The embassy of People's Republic of China, House of Marsten, WePrint, Viljandi Avatud Noortekeskus VANT, Eesti Tänavaspordi Liit.

Kris Süld